درمان وسواس فکری با نوروفیدبک
سؤال افرادی که از اختلال وسواس فکری رنج میبرند این است که آیا نوروفیدبک برای درمان وسواس فکری عملی مؤثر است یا خیر؟ پس تا پایان مقاله همراه این موضوع از کلینیک روانشناسی راه آمش باشید.
اختلال وسواس فکری عملی (OCD) یک اختلال عصبی است که میتواند تأثیر مخربی بر زندگی روزمره فرد داشته باشد. این وضعیت با افکار وسواسی و اعمال اجباری مشخص میشود که باعث اختلال در فعالیتهای روزانه میشود. افراد مبتلا به OCD نیز ممکن است با علائم خود اضطراب شدیدی را تجربه کنند.
نوروفیدبک برای وسواس فکری عملی (OCD) یک درمان ایمن و مؤثر با هدف کاهش شدت و دفعات علائم مرتبط با OCD بیمار است.
در حالی که هیچ درمانی برای وسواس فکری عملی (OCD) وجود ندارد، درمان نوروفیدبک میتواند به بیماران کمک کند تا کنترل بهتری بر افکار و الگوهای رفتاری خود داشته باشند تا بتوانند کیفیت زندگی بالاتری داشته باشند.
بیش از چندین سال است که کلینیک روانشناسی راه آرامش به عنوان یک مؤسسه در یک از فناوریهای درمانی پیشرفته مانند نوروفیدبک برای کمک به هزاران بیمار برای دستیابی به نتایج پایدار استفاده میکند.
در طول درمان نوروفیدبک، شما خودتنظیمی را یاد خواهید گرفت که به شما امکان میدهد به عملکرد مغز سالمتر و کاهش علائم دست یابید.
در ادامه این مقاله نحوه آموزش مجدد مغز خود را از وسواس فکری عملی (OCD) با درمان نوروفیدبک و هر چیز دیگری که در مورد نوروفیدبک برای OCD باید بدانید را مورد بحث قرار خواهد داد.
اختلال وسواس فکری عملی چیست؟
مدتها تصور میشد که یک اختلال روانشناختی است، مطالعات اخیر کشف کردهاند که OCD با فعالیت ناکارآمد مغز مرتبط است.
همانطور که از نامش پیداست، این وضعیت با وسواس (ایدهها یا افکار ناخواسته) مشخص میشود که برخی از افراد را وادار میکند تا بر اساس اجبار عمل کنند. تمرکز بر روی افکار ناخواسته یا انجام رفتارهای تکراری چیزی است که بیشتر بزرگسالان تجربه کردهاند.
با این حال، برای افراد مبتلا به وسواس فکری عملی (OCD)، متوقف کردن این افکار یا خودداری از اعمال اجباری گاهی اوقات تقریباً غیرممکن است. اما در آخر به این موضوع خواهیم رسید که آیا نوروفیدبک برای درمان وسواس فکری عملی (OCD) مؤثر است یا خیر.
علائم وسواس فکری عملی (OCD) دو دسته هستند: وسواس فکری و اجبار.
وسواسها افکار، تصاویر یا اصرارهای ناخواسته، مداوم و اغلب آزاردهنده هستند. علائم رایج وسواس ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- ترس از لمس افراد یا چیزهایی که مردم لمس کردهاند
- تصاویری از خود در حال انجام یک عمل خشونت آمیز
- شک و تردید دائمی مبنی بر اینکه اجاق گاز یا اتو فر را روشن گذاشتهاید یا اینکه فراموش کردهاید در را قفل کنید.
- تمایل به اجتناب از ایجاد موقعیتها
نوروفیدبک چیست و چگونه عمل میکند؟
درمان نوروفیدبک یک درمان مؤثر برای شرایط مختلف مرتبط با مغز، مانند اختلال طیف اوتیسم، ADHD، اضطراب، افسردگی، وسواس فکری و … است.
نوروفیدبک با آموزش بیماران به نحوه تنظیم فعالیت امواج مغزی کار میکند، و کارکنان ما بیماران را از طریق آموزش درمانی که برای تغییر فعالیت غیرطبیعی مغز آنها به سمت الگوهای معمولیتر و سالمتر طراحی شده است، راهنمایی میکند.
از آنجایی که این درمان توسط خود تولید میشود، بیماران ممکن است کاهش طولانی مدت علائم را تجربه کنند.
چگونه درمان نوروفیدبک میتواند به وسواس فکری (OCD) کمک کند؟
درمان نوروفیدبک یک فرایند خودساخته است که به بیماران کمک میکند تا به الگوهای امواج مغزی نرمالتری دست یابند تا علائم را کاهش دهند. با یادگیری بهبود خود تنظیمی از طریق نوروفیدبک، کنترل بیشتری بر افکار، رفتارها و احساسات خود تجربه خواهید کرد.
همانطور که یاد میگیرید از طریق پروتکل درمانی نوروفیدبک عملکرد بهینه مغز را تنظیم کنید، با کاهش علائم، استرس و اضطراب کمتری را تجربه خواهید کرد. نوروفیدبک میتواند نتایجی را بدون خطر عوارض جانبی ناشی از دارو ارائه دهد.
با گذشت زمان، مغز شما می تواند ارتباطات و مسیرهای عصبی خود را بهبود بخشد و در نتیجه وسواس و اجبار این اختلال را کاهش دهد.
بنابراین، آیا نوروفیدبک به درمان وسواس فکری عملی (OCD) کمک میکند؟ تا زمانی که توسط یک متخصص واجد شرایط با تجربه مناسب تجویز شود، میتواند به کاهش علائم وسواس فکری کمک کند.
در آخر، امیدواریم با مطالعه این مقاله اطلاعات مفیدی را کسب کرده باشید شما کاربران و مراجعه کنندگان گرامی میتوانید با کارشناسان مجرب ما در کلینیک روانشناسی راه آرامش در ارتباط باشید و سؤالات خود را با ما در میان بگذارید.
یک پاسخ
بله صددرصد